Το εγκώμιο του Γιώργου Πρίντεζη για την σπουδαία καριέρα του, έπλεξε ο Γιώργος Βόβορας, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, στον τρίτο τελικό.

«Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, ένας χαρακτήρας που ο οργανισμός του Ολυμπιακού πρέπει να αξιοποιήσει. Οι ηγέτες πρέπει να μένουν κοντά στο σύλλογό τους για να τον βοηθήσουν να προχωρήσει», ήταν τα λόγια του κόουτς του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντόρσεϊ: «Αγαπάω αυτή τη χώρα, ανυπομονώ να είμαι εδώ και στα επόμενα παιχνίδια»

Καλάθης: «Βγήκαμε όλοι μπροστά και δείξαμε χαρακτήρα, πάντα είναι τιμή μου να αγωνίζομαι για την Εθνική»

Σπανούλης: «Από τις μεγαλύτερες νίκες που έχω ζήσει - Υπερβαίνει τα όρια η κριτική μέσω… ομάδων, πάνω απ' όλα η Εθνική»!

Το τρίποντο του Χουάντσο που πάγωσε το T-Center και η αλύγιστη Εθνική: Τα highlights του αγώνα Ελλάδα-Ισπανία

Ο δρόμος που δίνει στην Εθνική την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2027

Ματέο: «Συμπεριφερθήκαμε ως το τέλος σαν ομάδα, έκανε την καλύτερη εμφάνιση στα προκριματικά η Ελλάδα»

Λήξη συναγερμού για Μιλουτίνοφ: Επέστρεψε στο παρκέ!

Μήτογλου: «Είμαστε μια οικογένεια, εδώ δεν υπάρχουν ομάδες - Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του»

Νέο ρεκόρ καριέρας με την Εθνική ο Ντόρσεϊ!

Βαθμολογία Εθνικής: Στο 4-4 και ζωντανή για την πρόκριση - Το επόμενο «παράθυρο» και οι αντίπαλοί της