Στον δρόμο του Παναθηναϊκού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα βρεθεί τελικώς ο Άγιαξ!

Η Βοϊβοντίνα δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη και την... χάρη στους «πράσινους», γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον «Αίαντα», ρίχνοντας τους Ολλανδούς πάνω στο «τριφύλλι» το οποίο πανηγύρισε την πρόκριση επί της Μπότεφ με συνολικό σκορ 6-1!

Συγκεκριμένα, με «προίκα» το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι έφυγε αλώβητη από την «TSC Arena» της Μπάτσκα Τόπολα, επικρατώντας δύσκολα με σκορ 3-1, αφού τα δύο γκολ ήρθαν από το 85' και μετά.

Οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που άνοιξαν τον σκορ με τον Σούταλο στο 53ο λεπτό μετά από ασίστ του Τσούμπα Άκπομ, με τη Βοϊβοντίνα να απαντά έξι λεπτά αργότερα με τέρμα του Νίκολιτς, ξαναμπαίνοντας στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ωστόσο, οι Σέρβοι δεν μπόρεσαν να βρουν το πολυπόθητο γκολ και να στείλουν το ματς στην παράταση, με τον Άγιαξ να εκμεταλλεύεται τα ανεβάσματα των αντιπάλων, βρίσκοντας το γκολ της νίκης στο 85ο λεπτό με τον Χάτο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τραορέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι λοιπόν, την ερχόμενη Πέμπτη (08/08), ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Άγιαξ, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη στην Ολλανδία για την Πέμπτη 15 Αυγούστου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

Σφιντέρσκι: «Χτίζουμε την ομάδα βήμα-βήμα, θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League»