Μπορεί αυτή τη χρονική περίοδο η free agency στο ΝΒΑ να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας , ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι μεγάλοι αστέρες του πρωταθλήματος δεν εμπλέκονται σε σενάρια που αφορούν το άμεσο, αλλά και το μακρινό μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είναι δίχως αμφιβολία ο franchise player των Μιλγουόκι Μπακς, υπογράφοντας την περσινή σεζόν τετραετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 100 εκατ. δολαρίων, ενώ φέτος ψηφίσθηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της ομάδας.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο ρεπόρτερ NBA, Αντριάν Βοϊναρόφσκι και τα όσα δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του ESPN, «Russillo Show», η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Έλληνα φόργουορντ από το Μιλγουόκι και τους Μπακς έχει ήδη αρχίσει.

«Το Μιλγουόκι θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπο με το θέμα του Greek Freak. Αυτή η μέρα έρχεται, σωστά; Η μέρα που θα κοιτάξει και θα πει “πού είναι αυτή η ομάδα; Τι κάνουν εδώ;”. Δεν νομίζετε ότι ο Γιάννης βλέπει ό,τι συμβαίνει εκεί τους τελευταίους μήνες; Ή τι επέτρεψαν να γίνει στη διοίκηση; Τα βλέπει. Και το ρολόι έχει αρχίσει. Όλοι στο πρωτάθλημα προσπαθούν να βρουν τον τρόπο πώς θα τον πάρουν εκεί. Η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει», ανέφερε ο Αντριάν Βοϊναρόφσκι.

Το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας ότι «ο Αντετοκούνμπο θα μπορούσε τελικά να φύγει από την ομάδα, όπως ο Γκόρντον Χέιγουορντ έφυγε από τους Γιούτα Τζαζ, για μια συμφωνία όπως αυτής με τους Σέλτικς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube