Οι Κινγκς είχαν «μάτια» στον Σάσα Βεζένκοφ και στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Ο βοηθός του Μάικ Μπράουν, Τζόρντι Φερνάντεθ, παρακολούθησε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και έμεινε εντυπωσιασμένος, αλλά απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν ο MVP της περιόδου θα κάνει το καλοκαίρι το άλμα για το ΝΒΑ.

«Παρακολούθησα στενά τον Βεζένκοφ. Είχε σπουδαία απόδοση στο Final 4 και στα playoffs. Είναι ένας παίκτης που σκοράρει εύκολα, τα κάνει όλα να μοιάζουν πολύ απλά. Παίζει πολύ καλά χωρίς την μπάλα, κάνει καλές κινήσεις, παίρνει καλές θέσεις πάντα και είναι καλός ριμπάουντερ. Η παραγωγικότητά του στον τελικό ήταν κτηνώδης, έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι. Όμως με την άμυνα ζώνης, ειδικά στην τελευταία περίοδο, δεν πήρε πολλά σουτ. Ισοφάρισε το ρεκόρ τελικού με 29 πόντους και είναι κρίμα που δεν κέρδισε», δήλωσε στο Eurohoops.

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, γιατί δεν ασχολούμαι εγώ με τα συμβόλαια. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχουμε τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και ήρθαμε να τον δούμε. Ο Μάικ Μπράουν τον είδε στα playoffs, ο Τζέι Τριάνο στο Κύπελλο και εγώ στο Final 4. Είναι δουλειά μας να τον παρακολουθούμε. Είναι ένας παίκτης που μας ιντριγκάρει και μας ενδιαφέρει, αλλά τώρα είναι σημαντικό να κάνει τη δουλειά του, να πάρει το πρωτάθλημα και να παραμείνει ανταγωνιστικός», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

Μπαρτζώκας: «Στην Ελλάδα νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Καθάρισε τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και παραμένει… ατσαλάκωτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο

Έγινε πρόταση γάμου στο ΣΕΦ την ώρα του Ολυμπιακός-Άρης, έβαλε τα κλάματα η νύφη!

Το δυνατό ξεκίνημα του Άρη στο ΣΕΦ που έφερε διψήφια διαφορά και το 10-0 του Ολυμπιακού

Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό o Παπανικολάου!