Ένας άνθρωπος που χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δεκτό το αίτημα του Αμερικανοϊσραηλινού κόουτς για τον Κεστούτις Κεμζούρα και έτσι ο Λιθουανός θα αποτελέσει το νέο μέλος του προπονητικού σταφ της ομάδας του Πειραιά και άμεσος συνεργάτης του 59χρονου.

Ο 48χρονος ήταν βοηθός του Μπλατ στην Νταρουσάφακα, ενώ είχαν συνεργαστεί μαζί και στο παρελθόν σε Ντινάμο Αγίας Πετρούπολης και Μπενετόν Τρεβίζο.

Ως πρώτος προπονητής, ο Κεστούτις Κεμζούρα ήταν στον πάγκο των Λιέτουβος Ρίτας, Χίμκι, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Πρόκομ, Νίμπουρκ, αλλά και στην εθνική ομάδα της Λιθουανίας και της Αυστρίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός