Ο βοηθός του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Μορέτι, τόνισε πως το «κλειδί» της αναμέτρησης με τον Κολοσσό ήταν πως κατάλαβαν η δυσκολία της κι άλλαξαν το τσιπ, τόνισε πως προέρχονταν από κακό ματς κι έπρεπε να είναι συμπαγείς, στάθηκε στο ότι είναι νέα ομάδα και χρειάζονται δουλειά κι εξήρε τον Οσμαν.
Αναλυτικά:
Για τη νίκη επί του Κολοσσού: «Το ‘κλειδί’ του αγώνα είναι ότι πρέπει να καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν. Ερχόμασταν από ένα κακό παιχνίδι. Έπρεπε να αντεπιτεθούμε και να είμαστε συμπαγείς. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, αλλά φτάσαμε στη νίκη».
Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ: «Προσπαθήσαμε να μείνουμε συμπαγείς στις κρίσιμες στιγμές. Είμαστε νέα ομάδα και μαθαίνουμε σιγά σιγά. Ο Όσμαν είχε την μπάλα στο σωστό σημείο».