Εξαιρετικό τελικό με δίκαιο νικητή χαρακτήρισε τον χθεσινό του Κυπέλλου ο Λεωνίδας Βόκολος σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Ο 50χρονος τεχνικός μίλησε στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» για:

-το επίπεδο του τελικού: «Ήταν αντάξιος της ιστορίας και της φανέλας των δύο ομάδων ο τελικός. Είχαμε ανάγκη ένα τόσο καλό παιχνίδι μετά από όσα έχουμε περάσει όλοι με την πανδημία και μας το πρόσφεραν απλόχερα».

-τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ δίκαια τη νίκη του ΠΑΟΚ, αν και ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσε να σκοράρει άλλη μια φορά και να είναι διαφορετική η εξέλιξη. Πιστεύω όμως πως ο ΠΑΟΚ διψούσε περισσότερο και είχε μεγαλύτερη ανάγκη αυτό το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σημαντικός οργανισμός, τα τελευταία χρόνια κάνει καλή δουλειά και δεν είναι τίποτα τυχαίο».

-το αν επηρέασε τον Ολυμπιακό η απώλεια του Παπασταθόπουλου: «Ο Σωκράτης ήταν απώλεια για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θεωρώ πως κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήθελε να κάνει παιχνίδι κυριαρχίας, ενώ ο ΠΑΟΚ ηθελημένα έδωσε χώρους και είχε πρόθεση να χτυπήσει στην κόντρα. Δε νομίζω πως ο Ολυμπιακός ήταν αδιάφορος, κάθε παίκτης όταν παίζει σε έναν τελικό έχει κίνητρο. Απλώς θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έδειξε πιο έτοιμος και εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του στο τέλος».

-τον MVP του ΠΑΟΚ: «Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν υστέρησε. Η ασίστ του Ζίφκοβιτς είναι η έμπνευση ενός πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή, που με μια επαφή μπορεί να διαλύσει μια άμυνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube