Καμία ανάμειξη με τους οδηγούς της Aston Martin δεν έχει ο Τότο Βολφ. Ο διευθυντής της Mercedes δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις διαπραγματεύσεις που έχει η νυν Racing Point με τον Σεμπάστιαν Φέτελ για το 2021, και ότι ο Λόρενς Στρολ έχει το λόγο για τους οδηγούς που θα οδηγούν τα μονοθέσια της ομάδας του.

Ο Γερμανός έχει μετοχές στη βρετανική κατασκευάστρια σπορ και πολυτελών αυτοκινήτων, αλλά δεν έχει σχέση με την ομάδα της Φόρμουλα 1 που θα χρησιμοποιήσει το όνομα της Aston Martin στην τωρινή ομάδα της Racing Point.

«Οι μετοχές μου στην εταιρεία δε σχετίζονται με την ομάδα της F1. Δεν εμπλέκομαι στις συζητήσεις μεταξύ των Λώρενς Στρολ, Οτμαρ Ζαφνάουερ και Σεμπάστιαν Φέτελ. Προφανώς ξέρω τον Σεμπάστιαν πολύ καλά, κι έχω υπάρξει μέρος κάποιων κοινωνικών συγκεντρώσεων, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό» είπε ο Βολφ.Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!

Στις μπαριέρες του Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον - Αγώνας δρόμου της Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες δοκιμές!

Νόρις σε ρυθμούς τίτλου στο FP2 του Άμπου Ντάμπι και μικρή ένταση με Φερστάπεν: «Τι κάνει αυτός; Παραλίγο να τρακάρουμε»

Μας προϊδεάζουν για... θρίλερ: Ο Νόρις ήταν ταχύτερος για 8 χιλιοστά από τον Φερστάπεν στην FP1

Πήρε προαγωγή και θα βρεθεί στο πλευρό του Φερστάπεν στη Red Bull ο Χατζάρ το 2026!

Formula 1: Τα σενάρια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Ναν πήγε στο Grand Prix του Κατάρ

Η βαθμολογία στη Formula 1 πριν το τελευταίο Γκραν Πρι που θα κρίνει τον τίτλο!

Μέγας Φερστάπεν στο Κατάρ, διατήρησε την αγωνία και ο τίτλος θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι!