Στα άκρα φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν οι διοικούντες τον Βόλο την υπόθεση με τους διαιτητές Ευαγγέλου και Περράκη.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του Βόλου, η ομάδα της Μαγνησίας κατέθεσε αγωγή στους εν λόγω διαιτητές με αφορμή τη διαιτησία τους στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (1-0) θεωρώντας ότι με τις αποφάσεις τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα εις βάρος της ομάδας του Βόλου.

Η αγωγή αυτή έρχεται ως συνέχεια στη μήνυση που κατέθεσε η ΠΑΕ στους δύο διαιτητές για παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα.

Παράλληλα θυμίζουμε ότι η διοίκηση του Βόλου απέστειλε εξώδικο στην ΚΕΔ όπου ζητά να μην οριστούν οι Ευαγγέλου και Περράκης σε αγώνες του Βόλου μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Βόλος