Ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Μαρκ Κόζτα ο Βόλος!

Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Ούγγρου φορ, ο οποίος άνηκε στην Τορπέντο Μόσχας αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ, ως δανεικός στη Μακάμπι Μπνέι Ρέινεχ.

Διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, στο παρελθόν ο Κόζτα φόρεσε επίσης τις φανέλες των Χόνβεντ και Ούιπεστ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Ούγγρου επιθετικού Mark Koszta.

Ο Mark Koszta αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Βόλου και άμεσα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Mark Koszta τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Μακάμπι Ρέινε όπου σε 48 αγώνες σημείωσε 12 τέρματα και είχε και 2 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τορπέντο Μόσχας και στις Ουγγρικές Ζαλαεγκέρζεγκ, Ουίπεστ, Μεζοκόβεσντ και Χόνβεντ.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Mark Koszta στην οικογένεια της»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο

TAGS: Bόλος