Το έσκασε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου για να κάνει διαρρήξεις, ένας ανήλικος τρόφιμος ο οποίος εισέβαλε αρχικά στο γραφείο μιας υπηρεσίας του Δήμου χωρίς να κλέψει κάτι και στη συνέχεια στην καφετέρια ενός 34χρονου από την οποία άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό.

Ο 17χρονος Έλληνας εντοπίστηκε μετά από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπές και έδωσε εντολή για τον επανεγκλεισμό του στο ίδρυμα από το οποίο είχε διαφύγει.

*** Αδυναμία στο... ουίσκι είχαν οι δυο Έλληνες ηλικίας 45 και 40 χρόνων που διέρρηξαν την περασμένη τετάρτη ένα κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας και άρπαξαν τρία μπουκάλια του αγαπημένου τους αλκοολούχου ποτού και όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο. Η κλοπή εξιχνιάστηκε, αλλά οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

*** Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια δύο διαρρήξεις που είχαν γίνει το περασμένο Σάββατο σε ισάριθμα Ι.Χ. αυτοκίνητα, από τα οποία είχαν κλαπεί μικρά χρηματικά ποσά, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. Σε βάρος του 34χρονου Έλληνα δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Το παράθυρο του σπιτιού μιας 62χρονης στον Πύργο παραβίασαν δυο «κυνηγοί» χαλκού και άρπαξαν διάφορα χάλκινα είδη. Όμως, η ένοικος τους πήρε είδηση κι έτσι εγκατέλειψαν τα κλοπιμαία και τράπηκαν σε φυγή. Οι δυο Έλληνες ηλικίας 41 και 17 χρόνων συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube