Συνεχίζει… ακάθεκτος την ενίσχυση του ρόστερ του στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Βόλος, καθώς μετά τους Ντέρεκ Ατζιάκουα και Λιρόι Αμπάντα, προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση.

Με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώνει σήμερα (05/01) την απόκτηση και του Αργεντινού χαφ Ματίας Γκονζάλες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Matias Gonzalez.

Ο Matias Gonzalez αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο διάρκειας 2,5 χρόνων και ενσωματώθηκε ήδη με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Matias Gonzalez τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Μπάνφιλντ, έχοντας 65 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ.

H ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Matias Gonzalez».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

TAGS: Βόλος