Υπήρχε και ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και μάλιστα... ματσάρα! Νικητής (1-2) από την έδρα του Βόλου αποχώρησε την Κυριακή (7/11) ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» είχαν προβλήματα πίσω, ωστόσο έβγαλαν... ομορφιές μπροστά και μάλιστα χρησιμοποίησαν το αγωνιστικό «όπλο» για το οποίο φημίζεται η ομάδα της Μαγνησίας, το πρέσινγκ.

Διαβάστε σημεία, στα οποία κρίθηκε το παιχνίδι μέσα από τη... ματιά του «προπονητή της εξέδρας»:


Τα αμυντικά κενά που δεν πλήρωσε ο Άρης: Το ότι νίκησε ο Άρης, δεν σημαίνει ότι δεν είχε και ανορθογραφίες η εμφάνισή του. Σημαντικότερη όλων τα κενά που άφηνε στην άμυνα, η οποία ήταν ευάλωτη σε αρκετές από τις βαθιές μεταβιβάσεις του Βόλου. Δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες μ' αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Μαγνησίας και αποτελεί ευτύχημα για τους «κίτρινους» ότι δεν το πλήρωσαν.

Το συνδυαστικό ποδόσφαιρο του Άρη: Είναι δεδομένο ότι έχει -πολλή- ποιότητα η επίθεση του Άρη. Ωστόσο, δεν αρκεί πάντα το ατομικό στοιχείο. Οι «κίτρινοι» σήμερα έβγαλαν ωραίους συνδυασμούς, ένας εξ αυτών έφερε και το 0-1.

Πλήρωσε τον Βόλο με το «όπλο» του: Ένα από τα κύρια γνωρίσματα του Βόλου είναι το πρέσινγκ του. Κι όμως στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού όχι μόνο δεν το αξιοποίησε, αλλά είδε τον αντίπαλό του να πετυχαίνει γκολ μ' αυτόν τον τρόπο (το 0-2).

Δύο ματς, δύο γκολ ο Ορόζ: Αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά, ωστόσο -λόγω τραυματισμού- έπαιξε για πρώτη φορά μόλις την περασμένη Δευτέρα (1/11). Συνολικά δύο ματς, 117' συμμετοχής και δύο γκολ για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

«Καυτός» Γκαρσία: Όλο και ανεβάζει στροφές. Μετά από το πολύ καλό ματς με την ΑΕΚ (πέτυχε γκολ), κόντρα στον Βόλο είχε ακόμα καλύτερη απόδοση (γκολ και ασίστ). Έχει ανάγκη τον καλό Ματέο Γκαρσία ο Άρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήραν άδεια από ΕΠΟ όλες οι ΠΑΕ της Stοiximan Super League

Τσακίρης: «Πολύ… ΑΕΚ το μήνυμα Μελισσανίδη - Καλύτερο που παίζει με Άρη από το να έπαιζε σε Λεωφόρο ή Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός καλεί παίκτες-θρύλους στον ευρωπαϊκό τελικό»

Νικολογιάννης: «Το αβαντάζ του Κόντη και η ατάκα του που είναι όλο το νόημα για τον Παναθηναϊκό»

Η αποθέωση στον Ποντένσε & ο χαμός στα γκολ του Όρτα: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση οπαδό του Άρη για «παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων»

Άποψη για Κόντη στον Παναθηναϊκό και οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού που θα έπαιρνε στην ΑΕΚ: Η ανάκριση του Ντέμη

Τσορμπατζόγλου: «Από όπου και να το πιάσεις, πολύ ιδιαίτερο και ωραίο αυτό το Άρης-ΠΑΟΚ»

Κόντης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Νίκη με Ολυμπιακό, Κύπελλο και να συνδεθούμε ξανά με τον κόσμο»

Σαββόπουλος: «Ντέρμπι απ' αυτά που λες “'ήμουνα κι εγώ εκεί” - Δεν θα πατήσει την… μπανανόφλουδα ο Μάντζιος»