Με νίκη συνδυάσε το πρώτο του φιλικό στην περίοδο προετοιμασίας ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία. Εκείνοι όμως που έφτασαν στη νίκη ήταν οι «κυανόλευκοι» χάρη στο τέρμα του Ρομπάιγ στο 33', με τον Γάλλο εξτρέμ να ολοκληρώνει υποδειγματικά την ομαδική προσπάθεια.

Βέβαια, μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι ήταν και ο νεαποκτηθείς πορτιέρε του Ατρομήτου, Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι, στο 45'+1' και στο 53' απέναντι σε Μραζ και Ντέλετιτς, αντίστοιχα.

Η σύνθεση του Βόλου (Κώστας Μπράτσος):
Κόστιτς, Άλχο, Κίτσος, Κρούζλιακ, Σιέλης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Καραγιάννης, Μραζ, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σιαμπάνης, Τριανταφύλλου, Μύγας, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Λούνα, Παπαθανασίου, Νταϊλάνι και Τρουιγιέ.

Η σύνθεση του πρώτου ημιχρόνου για τον Ατρόμητο (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Πομόνης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Αμπαρτζίδης, Βέργος, Ρομπάιγ.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Σταματούλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου (65’ Πομόνης), Μουντές, Έρλινγκμαρκ (65’ Φριντζόνσον), Κούεν, Τριμμάτης, Τσαντίλας, Τζοβάρας.

Να σημειωθεί ότι για τους Περιστεριώτες οι Έντερ Γκονθάλεθ, Μάριος Τζαβίδας και Ντένζελ Γιουμπιτάνα έμειναν εκτός επιλογών λόγω ενοχλήσεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποσύρθηκε ο Σιδηρόπουλος: «Αποχωρώ γεμάτος ευγνωμοσύνη, περηφάνια και όμορφες αναμνήσεις»

Δεσύλλας: «Αυξημένες οι πιθανότητες παραμονής Τσάβες, όλες οι λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό»

Τσακίρης: «Τότε θα κάνει το ραντεβού με τον Πινέδα η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Ελίασον και Λιούμπιτσιτς»

Αποχωρεί από την Πογκόν ο Κούτρης - Ενδιαφέρον από Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία!

Τσορμπατζόγλου: «Κρίσιμες μέρες για τον ΠΑΟΚ και το θέμα προπονητή…»

Τσανάκας: «Οι δύο παίκτες προς ολοκλήρωση και η αναμονή για Τσάπρα-Μαρμόλ»

Στις 10 πιο aggressive ομάδες παγκοσμίως η ΑΕΚ!

Μαλάτος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Αναδιάρθρωση με μείωση και όχι με αύξηση»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Λανουά είναι ο καλύτερος ξένος αρχιδιαιτητής που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»

«Για την πόλη και τη φανέλα»: Απόλυτα πετυχημένη και η 4η ετήσια συνάντηση του Αθλητικού Οργανισμού του Περιστερίου