Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 36 σταθμευμένα αυτοκίνητα έβαλε στο μάτι ένας 60χρονος στον Βόλο και την νύχτα που πέρασε έσκισε τα λάστιχά τους, χωρίς λόγο και αφορμή.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα που πέρασε, στην οδό Ιωλκού, λίγο πάνω από τον Περιφερειακό του Βόλου.

Η Αστυνομία εξιχνίασε γρήγορα την υπόθεση, εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο δράστης προκάλεσε τις φθορές σε 36 σταθμευμένα επιβατικά αυτοκίνητα, τρυπώντας με αιχμηρό αντικείμενο τα δύο ελαστικά της εξωτερικής πλευράς των αυτοκινήτων, δηλαδή από όπου περνούσε και τον διευκόλυνε.

Πάνω στον 60χρονο δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με το οποίο προκάλεσε τις φθορές στα αυτοκίνητα. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης στην Αστυνομία, ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Βόλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν ήταν εκεί για εμάς!»: Ο Τραμπ χαρακτηρίζει «γελοία» τη στήριξη των ΗΠΑ στο NATO

Βενεζουέλα: Νέος απολογισμός με 2.595 νεκρούς - Μαρτυρίες για τον απεγκλωβισμό «θαύμα» 8 μέρες μετά

Καιρός: Πού αναμένονται σήμερα βροχές - Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στον ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Από το Λαύριο τα δρομολόγια της SEAJETS λόγω της απεργίας στη Ραφήνα

Εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για να εντοπιστούν οι δράστες - Τι γνωρίζει η αντιτρομοκρατική

Τραγωδία στη Μεσσηνία: 6χρονος πνίγηκε σε πισίνα στη Γιάλοβα

Ένοχος και στο Εφετείο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο προσφυγόπουλου από πτώση πόρτας

Δίκη Λυγγερίδη: «Δεν ήμουν αρμόδιος να κινητοποιήσω τη διμοιρία» κατέθεσε ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά

Ο βαρύς απολογισμός του πολέμου στην Ουκρανία: Περισσότερα από 2 εκατομμύρια τα θύματα