Δεν έφτανε που ακρωτηριάστηκε μια νεαρή οπαδός προσπαθώντας να πετάξει μια κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Γ.Σ. Αλμυρού, βρέθηκε και κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού!

Η 30χρονη οπαδός των ερυθρόλευκων του Βόλου τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο του δεξιού χεριού, στην προσπάθειά της να ανάψει μια κροτίδα η οποία όμως εξερράγη στα χέρια της. Η νεαρή μεταφέρθηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού της.

Η σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα παρέμεινε στο νοσοκομείο, ωστόσο συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφαλείας που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της και θα παραμείνει κρατούμενη κατά την διάρκεια της νοσηλείας της για να οδηγηθεί έπειτα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση