Ο Βόλος ολοκλήρωσε σήμερα χωρίς κάποιο απρόοπτο την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League και το αυριανό (23/08) παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Ακολούθως, ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας, η οποία θα προσπαθήσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού του Βόλου είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Adebayo, Τασιούρας, Soria, Μύγας, Hermannson, Κάργας, Τριανταφύλλου, Martinez, Γρόσδης, Compa, Μπουζούκης, Juanpi, Λάμπρου, Assehnoun, Pinchi, Joca, Zarzana, Makni και Hamulic.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

TAGS: Βόλος