Ο Βόλος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο παιχνίδι το οποίο ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:00). Οι Βολιώτες είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και μετρούν τρεις νίκες στη σειρά με την τελευταία να είναι και ίσως η πιο εντυπωσιακή καθώς κατάφεραν να φύγουν με νίκη 3-2 από το Αγρίνιο απέναντι στον αρκετά καλό φέτος Παναιτωλικό. Στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκονται στην τρίτη θέση έχοντας 14 βαθμούς όσους και ο Ολυμπιακός.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ένα αποτέλεσμα που έχει ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία στην ομάδα, στης οποίας τον πάγκο κάθεται πια ο Γιάσμικο Βέλιτς. Η ομάδα της Λειβαδιάς έχει μόλις τρεις βαθμούς και αναζητά μια ανάλογη συνέχεια για να αρχίσει να απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Βόλος θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Νοκέρτ ενώ εκτός έμεινε ο Μπατόκιο. Οι Βοιωτοί από την άλλη πλευρά δεν υπολογίζουν στους Συμελίδη, Ντεντάκη, Βήχο, Ρεγκίς, Σακό, Ντουκαρά, Πέτρε, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Μπελμόντ.

Οι πιθανές 11άδες:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν - Αλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα - Τσοκάνης, Μπαριέντος - Πάολο Φερνάντες, Μεθκίδα, Ντέλετιτς - Οζέγκοβιτς

Λεβεδειακός (Γιάσμικο Βέλιτς): Μάρκοβιτς - Τσάπρας, Λιάγκας, Βινίσιους, Παναγιώτου - Μεχία, Νίκας - Τόρο, Σκβάρντα, Μουτίνιο - Δουμτσας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος

«Η πιο εμβληματική περίπτωση προπονητή»: Αποθεώνουν Αλμέιδα στο Μεξικό!