Μεγάλη ένταση και διακοπή του αγώνα υπήρξε στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν μετά το ακυρωθέν γκολ του Ελ Κααμπί, υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα στους φίλους των «ερυθρόλευκων» και της αστυνομίας.

Μάλιστα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να καλύψουν το πρόσωπό τους με φανέλες και προτού αποχωρήσουν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια.

Ανάμεσά τους και ο Ιβάν Κόστιτς, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τον γιατρό της ομάδας, αλλά και κάποιους συμπαίκτες του, αφού ο 28χρονος Σέρβος αντιμετώπισε προβλήματα όρασης λόγω της χρήσης δακρυγόνων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι είχε συνοχή ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο - Πήρε ''σβηστή'' νίκη και με διαχείριση»

Κετσετζόγλου: «Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα η ΑΕΚ είναι να κρατήσει χαμηλά την μπάλα»

Προ των πυλών του Άρη ο Γρηγορίου!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»