Ο Βόλος συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μίας προσθήκης στο ρόστερ του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος Αργεντινός δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Ματίας Γκονζάλες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλούς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη Μπάνφιλντ, από την οποία φαίνεται ότι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Όπως προκύπτει, ο Γκονζάλες είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τον Βόλο. Με τη φανέλα της Μπάνφιλντ κατέγραψε συνολικά 65 συμμετοχές, σημειώνοντας 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βόλος έχει ήδη ανακοινώσει τις μεταγραφές των Ατζιάκουα και Αμπάντα, δείχνοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή του να ενισχυθεί ουσιαστικά ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Βόλος