Από πολύ νωρίς φαίνεται πως ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη μεταγραφή περίοδο στον Βόλο.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στελέχη της ΠΑΕ θα αναχωρήσουν τις επόμενες μέρες για την Ισπανία και την Αργεντινή, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά υποψήφιους στόχους ενόψει του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για μία κίνηση που φανερώνει πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, αφού στις αρχές του νέου έτους ο Πάολο Φερνάντες θα «κατηφορίσει» για την Αθήνα και να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά τον προσεχή αγώνα με τον Παναιτωλικό, εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Άλχο. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Λούνα που θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!