Την Παλέρμο αντιμετωπίζει στις 6 το απόγευμα η Καλλονή, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της επί ιταλικού εδάφους.

Λίγες ώρες πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας έκαναν σήμερα το πρωί έναν περίπατο στα γραφικά στενάκια και την πανέμορφη πλατεία του Κόγκολο.

Τα μέλη του νησιωτικού συλλόγου απόλαυσαν έναν espresso στα καφέ της πλατείας της πόλης, έκαναν μια βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συνομίλησαν με περαστικούς, για τι άλλο, για το ποδόσφαιρο φυσικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου