Να μπει όσο το δυνατό συντομότερα ένα τέλος στο θέμα του προπονητή θέλουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, οι οποίοι κινούνται για την απόκτηση ενός τεχνικού από το εξωτερικό.

Στο σημερινό Δ.Σ προτάθηκε και συζητήθηκε έντονα το όνομα ενός ξένου προπονητή για τον οποίο θα γίνει εντός της ημέρας η μεγάλη προσπάθεια για να πει το «ναι». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Πορτογάλο Σα Πίντο, έναν τεχνικό που διαθέτει «βαρύ» βιογραφικό, κυρίως λόγω της θητείας του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Ακόμη κι αν ο Σα Πίντο δεν είναι ο ξένος προπονητής για τον οποίο έγινε η κουβέντα, το σίγουρο είναι πως οι Κρητικοί θα καταθέσουν την πρότασή τους χωρίς να είναι διατεθειμένοι να εμπλακούν σε σίριαλ. Αν δεν λάβουν λίαν συντόμως απάντηση, ή αν αυτή είναι αρνητικοί, θα στραφούν άμεσα προς τη λύση του Νίκου Αναστόπουλου.

Μάλιστα, ο «μουστάκιας» ίσως θα ήταν και το φαβορί για τη θέση του προπονητή αν δεν είχε αφήσει με άκομψο τρόπο τον ΟΦΗ την περασμένη περίοδο όταν και πάλι βρισκόταν στο «τιμόνι» της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: ΟΦΗ