Είδηση-«βόμβα» που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη «μάχη» των «δικεφάλων» για τη δεύτερη θέση και το… σεντόνι.

Διότι προέκυψε πρόβλημα με δελτία υγείας ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ τα οποία δεν είναι θεωρημένα από τις 5 Ιουλίου, όπως μετέδωσε ο Τάσος Τσατάλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα μετά το ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Ντάνι Μακέλι, ο οποίος ήταν διαιτητής στο ματς του «δικεφάλου του Βορρά» με την ΑΕΚ, αναφέρει το γεγονός στο φύλλο αγώνος κι ως εκ τούτου η «Ένωση» έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση εντός 48 ωρών ώστε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, φώναξε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων, Βασίλη Δημητριάδη και Δημήτρη Σαραϊδάρη και τους ενημέρωσε για το θέμα που υπάρχει με τα δελτία του ΠΑΟΚ διότι δεν είναι θεωρημένα από τις αρχές του μήνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη συναίνεση των δύο ομάδων και εν τέλει 12 από τους παίκτες των φιλοξενούμενων από όσους αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ είχαν... ληγμένα δελτία.

Μάλιστα, το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκαν. Ωστόσο, φαίνεται ότι διέλαθε της προσοχής των αρμοδίων και πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα για να γίνει ένσταση, αφού έχει παρέλθει το 48ωρο.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να ασκήσει το δικαίωμά της η ΑΕΚ έπειτα από την γκάφα του ΠΑΟΚ, ο Τάσος Τσάταλης τόνισε: «Είναι ανοιχτό, δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Είναι μια κατάσταση που δεν ξέρουν πως ακριβώς να τη διαχειριστούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή. Έτσι όπως προέκυψε το ζήτημα…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα φέτος ο Νίκολιτς - Η διαφορά της ΑΕΚ όταν είχε απουσίες»

Νικολακόπουλος: «Ένα ματς έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός και στο επόμενο έκανε έξι αλλαγές!»

Μπέος: «Ντροπή η διαιτησία με ΠΑΟΚ, από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις της»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Να δημιουργήσει μια προσδοκία για τη νέα σεζόν»

Συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς κι από τη χρονιά του νταμπλ η ΑΕΚ - Πρώτη φορά μπαίνει ως 1η στα playoffs

«Όταν η αγάπη είναι αληθινή δεν μετριέται με χρόνια, αλλά με στιγμές»: Το υπέροχο γράμμα του Μάνταλου στον γιο του

Αυτά είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας σε Playoffs και Playouts

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου καλείται να εξηγήσει την ανασφάλεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ - Τώρα χρειάζεται μια νίκη παραπάνω»

Σαββόπουλος: «Τέτοια η απογοήτευση του κόσμου του Άρη που πλέον δεν μπορεί ούτε να αποδοκιμάσει»

Κετσετζόγλου: «Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε αγωνιστικό πρόβλημα στην ΑΕΚ - Προτιμώ έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα»