Σείστηκε η Λευκωσία το πρωί της Πέμπτης από ισχυρή έκρηξη βόμβας στη παλιά πόλη κοντά στην Πράσινη Γραμμή. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε εστιατόριο και προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές. Τη στιγμή της έκρηξης το εστιατόριο ήταν κλειστό.

Από τις πρώτες ανακρίσεις που έκανε η αστυνομία φαίνεται πως το κίνητρο των δραστών ήταν προσωπικές διαφορές με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στηn Κύπρο έχει καταστεί σχεδόν «έθιμο» να λύνονται προσωπικές διαφορές με τοποθετήσεις βομβών και εμπρησμούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις η αστυνομία δεν εντοπίζει τους δράστες γιατί τα θύματα αρνούνται να συνεργαστούν.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χανιά: Σύγκρουση πλοίων μέσα στο λιμάνι της Σούδας

Νεκρός 76χρονος λουόμενος στην Επανομή

Ισραήλ: Νεκρός ανώτερος διοικητής της Χαμάς που φέρεται να κρατούσε ομήρους στη Γάζα

Επίθεση στην Ακρόπολη: Ο 60χρονος είχε επιτεθεί με μαχαίρι και στο Σύνταγμα - Πιο σοβαρά ο ένας από τους δύο τουρίστες

Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός φύλακα του ΟΑΣΘ από χτύπημα με βαριοπούλα - Δύο συλλήψεις

Λεωφορείο στο Βιετνάμ πήρε φωτιά – Επτά νεκροί και πέντε τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη - Δύο Αμερικανοί τουρίστες τραυματίες

Σήμερα στη Βουλή οι νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Κεραμέως: «Τέλος σε μια κοινωνική αδικία 10 ετών»

Νέο πλαίσιο για ηλεκτρικά πατίνια από σήμερα: Απαγόρευση για ανηλίκους κάτω των 17 ετών και υποχρεωτική ασφάλιση

Δέκατο κύμα επιθέσεων των ΗΠΑ στο Ιράν - Η Τεχεράνη επιτίθεται σε κράτη του Κόλπου, και σε 2 τάνκερ στο Ορμούζ