Eνώπιον του εισαγγελέα θα παρουσιαστεί σήμερα, Πέμπτη ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες, Τετάρτη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς για το φονικό επεισόδιο στα Βορίζια. Πρόκειται για τον όγδοο εμπλεκόμενο στο μακελειό.

Ο 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη φέρεται να τοποθέτησε τη βόμβα την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, που πυροδότησε το ραντεβού θανάτου ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο πατέρας του φέρεται να είναι έγκλειστος στις φυλακές και να έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 23χρονος ταυτοποιήθηκε από βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, στο οποίο διακρίνεται το μοιραίο βράδυ της έκρηξης να φτάνει στο σπίτι που είχε αγοράσει η οικογένεια Φραγκιαδάκη και να βγάζει από το αυτοκίνητό του τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Από τους οκτώ συνολικά προσωρινά κρατούμενους, πέντε είναι από την οικογένεια Φραγκιαδάκη και τρεις από την οικογένεια Καργάκη.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τις αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν τόσο τον ηθικό αυτουργό όσο και το άτομο που κατασκεύασε τον εκρηκτικό μηχανισμό, που εξερράγη στο σπίτι του 27χρονου, ο οποίος επίσης συγκαταλέγεται στους προσωρινά κρατούμενους.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κρήτη: Βαρύ το αποτύπωμα της κακοκαιρίας - Πότε υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι πρέπει να έχει κάθε οδηγός από το 2027, οι νέες προδιαγραφές

Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο, το έργο δεν χρειάζεται άδεια»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα, Πειραιά και Πετρούπολη - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

«Οφείλουμε να κάνουμε περισσότερα»: Ανεξάρτητη έρευνα για τους χειρισμούς στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – Έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Χωρίς νερό Ζωνιανά, Κράνα και Λιβάδια μετά τις ζημιές από την κακοκαιρία

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε οχήματα και μοτοσυκλέτες στην Αττική

Μεγάλη πορεία στην Κυψέλη για τα έργα του Μετρό - «Όχι στον τρομοπόντικα, πλήρης αποκατάσταση»

Τενεσί: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης μετά την αποτυχία εκτέλεσης της Κρίστα Πάικ