Το «παρών» για ενδέκατη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωμπάσκετ θα δώσει η Βοσνία Ερζεγοβίνη το ερχόμενο καλοκαίρι!

Με πρωταγωνιστή τον Ντζάναν Μούσα που ολοκλήρωσε το ματς με 31 πόντους και 6 ριμπάουντ, οι Βόσνιοι επικράτησαν με το εντυπωσιακό 108-62 της Κύπρου στην πόλη της Τούζλα για την 5η αγωνιστική των προκριματικών της διοργάνωσης.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, εκτυλίχθηκαν απίστευτες στιγμές στο «SKPC Mejdan», καθώς, όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Βόσνιων, αλλά και οι συμπατριώτες τους στις εξέδρες ήταν με τα κινητά ανά χείρας, περιμένοντας να ολοκληρωθεί το άλλο ματς του ομίλου, το Κροατία-Γαλλία.

Η αγωνία... χτυπούσε κόκκινο για 15 ολόκληρα λεπτά μέχρι την στιγμή που έληξε το ματς στο Ζαντάρ, και τους Βόσνιους να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη μαθηματική πρόκρισή τους στο Ευρωμπάσκετ, με παίκτες και φιλάθλους να γίνονται ένα και να γιορτάζουν την ιστορική αυτή επιτυχία!




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!