Την σιγουριά του πως ο Απόλλων Σμύρνης έχει τις δυνατότητες να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς ταξιαρχίας» αναφέρθηκε στην παρουσία της ΑΕΚ και του Ηρακλή στην κορυφή των δύο ομίλων της Football League, αλλά και στις πιθανότητες που μένουν στους υπόλοιπους να διεκδικήσουν την άνοδο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης στην εκπομπή των Μάνο Ζερβάκη και Μανώλη Νερατζιά:
Για την φετινή πορεία του Απόλλωνα: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τα καλά αποτελέσματα. Φέραμε μια ισοπαλία στην προηγούμενη αγωνιστική, όμως γενικότερα η εικόνα της ομάδας είναι καλή. Το πιο σημαντικό είναι στις μέτριες μέρες να παίρνεις αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να κάνουμε καλύτερη την εικόνα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ρόστερ: «Υπάρχει ποιότητα, εμπειρία, αλλά και δυνατότητες. Έχουν έρθει παιδιά σε καλή ηλικία, που προσφέρουν σε ενθουσιασμό. Ξέρουμε που μπορεί να φτάσει η εικόνα της ομάδας. Μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις και να περιμένουμε παραπάνω πράγματα απ’ αυτήν».

Για τον όμιλο του Απόλλωνα: «Υπήρχαν καλές ομάδες στον όμιλο, όπως τα Χανιά, η Ερμιονίδα και ο Παναιγιάλειος, όμως μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα αποσπάστηκαν οι τρεις. Έχουν καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, όμως δεν είχαν σταθερότητα. Χτίστηκε μια διαφορά που δεν είναι μικρή. Στόχος μας είναι να μην τους επιτρέψουμε να μας πλησιάσουν και να πλησιάσουμε εμείς την πρώτη θέση, ώστε να μειωθεί η ψαλίδα στα πλέι οφ».

Για την πιθανότητα της ανόδου, με δεδομένη την παρουσία της ΑΕΚ και του Ηρακλή: «Έχουμε ελπίδες για την άνοδο. Όπως έγινε και πέρυσι, που βρέθηκε μόνη πρώτη η Νίκη Βόλου, βάζοντας από κάτω τα φαβορί. Θα είναι έξι δυνατές ομάδες και μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Μπορεί βέβαια να μείνουν σταθερές οι πρώτες ομάδες και να μην αλλάξει τίποτα στα πλέι οφ , αλλά το βασικό είναι ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα.

Για το που στοχεύει ο Απόλλων: «Ο στόχος μας είναι να δώσουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος. Ενισχύσαμε την ομάδα, υπάρχει βάθος και ποδοσφαιριστές που διεκδικούν κάθε Κυριακή να παίξουν. Πρέπει να γίνεται διαχείριση για να πάρουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη και να είμαστε δυνατοί στα ντέρμπι».

Για την δεύτερη θητεία του στον Απόλλωνα: «Υπάρχει στενοχώρια για πέρυσι, γιατί δεν ολοκληρώσαμε τη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό ότι γύρισα ανάμεσα σε φίλους. Είναι γνώριμο και καλό περιβάλλον. Δεν χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής και κερδίσαμε χρόνο για να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα. Ελπίζω αυτό που φαντάζει δύσκολο, τελικά να το καταφέρουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε και στο Κύπελλο, να επιστρέψουμε στους “4” μετά από χρόνια».

Για την Ριζούπολη: «Δεν είναι σαν πέρυσι το γήπεδο, έχει προβλήματα. Δεν μας βοηθάει. Ελάχιστοι είναι οι καλοί αγωνιστικοί χώροι στη Football League. Είναι δύσκολο για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλαμάτα: «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την πορεία προς την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα»

Βαρύ πρόστιμο στον Πανιώνιο από τη ΔΕΑΒ για πανό κατά της αστυνομίας

Καλαμάτα: Διευθετημένο το ζήτημα - Κανένα θέμα ανάκλησης της άδειας συμμετοχής

Προσφυγή από τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω για την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο

Οι ευχές του Πρασσά: «Να φέρουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί που αξίζει να βρίσκεται»

Τσιμπανάκος: «Η Καλαμάτα είναι πολύ δυνατή αγωνιστικά & διοικητικά, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα»

Σιόντης: «Αν δεν υπάρξει συστράτευση η παραίτησή μου θα είναι μονόδρομος»

Παραιτήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Καβακάς, πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Σπανός

Πέρασε και απ’ την Τρίπολη η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ηλιούπολη για το παιχνίδι με την Ελλάδα Σύρου: «Συγχαίρουμε τη διαιτητική τετράδα - Ανθρώπινο το λάθος που έγινε»