Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ και στα αβίαστα λάθη των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Κισσαμικού, Αλέκος Βοσνιάδης μετά την ήττα με 5-0 στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ που ήταν το φαβορί. Για ενάμιση παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ματς φέραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εδώ ξεκινήσαμε καλά, κάναμε τις φάσεις, δεν προηγηθήκαμε και στην πρώτη φάση χάρη στην ποιότητα του Γκάλο, η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί. Μια άτυχη στιγμή μετά για μας, μια κόντρα, έκανε το 2-0.

Από το πέναλτι και μετά ήταν σαν να αφήσαμε το παιχνίδι και η διαφορά στη συνέχεια φάνηκε. Κάναμε αβίαστα λάθη και η ποιότητα της ΑΕΚ έφερε αυτή την κατάσταση για εμάς. Στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτα και πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι διαφορετικές οι ήττες με 2-0 και 3-1 παρά να ανοίγει τόσο πολύ το σκορ. Είναι μαθήματα για εμάς αυτά. Συγκεντρωνόμαστε πλέον στον στόχο μας που είναι ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!