Την προσεχή Τρίτη μεταφέρεται στο Βελιγράδι η σειρά των αγώνων μεταξύ της Παρτίζαν και της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Σέρβους να έχουν πλέον το προβάδισμα με 2-0 μετά τις δύο νίκες σε ισπανικό έδαφος.

Η Παρτίζαν, μάλιστα, με «αρχιτέκτονα» τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει την ευκαιρία να περάσει σε Final Four μετά το 2010, τότε προπονητή είχε τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος μίλησε για τα συγκεκριμένα παιχνίδια και εξέφρασε την άποψη πως η πρώην ομάδα του θα περάσει «σκουπίσει» τους Μαδριλένους.

«Είχα πει στους φίλους μου ότι η Παρτίζαν θα περάσει με 3-0 τη Ρεάλ», ανέφερε αρχικά 64χρονος σήμερα προπονητής.

«Η δυναμική της Ρεάλ Μαδρίτης εξαρτάται πολύ από την κατάσταση του Έντι Ταβάρες. Οι έμπειροι παίκτες της είναι λίγο μεγάλοι και οι νεότεροι δεν έχουν φτάσει ακόμα σε υψηλό επίπεδο ποιότητας. Εκείνο που δίνει πλεονέκτημα στην Παρτίζαν, σε αυτή τη σειρά, είναι ο Ομπράντοβιτς και η ομάδα παίζει με μεγάλη ποιότητα, πάθος και σε έκσταση», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει στο Final Four και εκεί όλα είναι πιθανά. Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι ομάδες είναι ισάξιες σε αυτή τη φάση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube