Διαιτητική εύνοια προς τη Ρωσίδα αντίπαλό της ανέφερε η Βάσω Βουγιούκα μετά τον αποκλεισμό της από τους «16» της σπάθης.

Η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας σχολίασε τα χτυπήματα που της στέρησαν την πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα.

«Κέρδισα σχετικά εύκολα στον πρώτο αγώνα, αλλά η Ρωσίδα ήταν πολύ καλή αντίπαλος. Έχασα κάποια χτυπήματα που έπρεπε να πάρω. Η διαιτησία ήταν υπέρ της ξεκάθαρα. Γενικότερα σε αυτό το άθλημα έχουν την τάση οι διαιτητές να υποστηρίζουν τους Ρώσους. Έπαιξα όσο καλύτερα μπορούσα».

Όσο για την προετοιμασία της σχολίασε: «Έκανα αρκετή προετοιμασία, κυρίως στο εξωτερικό, γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Θεωρώ ότι έκανα καλή προετοιμασία. Έτσι είναι ο αθλητισμός», ενώ για την συνέχεια ανέφερε: «Ξεκινάει μια άλλη μέρα από αύριο. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Ακολουθούν διακοπές και ηρεμία»,

Η Βάσω Βουγιούκα ήταν παρούσα και στην αποθεωτική υποδοχή που επεφύλαξαν στο Ολυμπιακό χωριό στην Άννα Κορακάκη, η οποία κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής και σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την Άννα. Περιμένουμε κι άλλη διάκριση αύριο, στο δεύτερο αγώνισμα που συμμετέχει. Εύχομαι σε όλη την ελληνική αποστολή τα καλύτερα. Να πάνε όλοι όσο καλύτερα γίνεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!