Τα εκτός έδρας ματς παραμένουν βραχνάς για τον Παναθηναϊκό και ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να γυρίσει σελίδα, ξεκινώντας από τον αυριανό αγώνα με τη Χίμκι στη Μόσχα.

«Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι τελείως διαφορετικά από το ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το παρελθόν, να γυρίσουμε σελίδα και να βγάλουμε αυτό το ψυχολογικό μειονέκτημα από πάνω μας», τόνισε ο έμπειρος σέντερ στη Nova.

«Ερχόμαστε από μια ήττα στη Βιτόρια, όπου δείξαμε αρκετές αδυναμίες. Η μισή ομάδα ήταν άρρωστη τις τελευταίες μέρες, αλλά δουλέψαμε. Η Χίμκι θα παίξει χωρίς τον Σβεντ αλλά παραμένει μια πολύ δυνατή ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από το ρυθμό τους και να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή. Όταν ένας παίκτης όπως ο Σβεντ, από τους πιο ταλαντούχους στην Ευρώπη, δεν παίζει δίνει τις ευκαιρίες στους άλλους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Κόντρα στην Μπασκόνια και την Εφές δώσαμε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον και θα πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Πιστεύω πως το 5-5 μάς εξυπηρετεί καλύτερα, αλλά θέλουμε να τρέξουμε όταν μπορούμε», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός, καταδικαστική ήττα - Όλα λάθος στο φινάλε»: Το σχόλιο Πετρίδη από τη Σόφια

Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς, δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε με 15-20 πόντους»

Ιτούδης: «Ελέγξαμε την κούραση του Παναθηναϊκού και πήραμε μία σπουδαία νίκη»

Ο Αταμάν δεν εμφανίστηκε στη flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στη μάχη της εξάδας

Αφελής Παναθηναϊκός, έχασε δικό του ματς στη Σόφια, αποχαιρετά την τετράδα και... ξαναμπλέκει!

Όταν πήρε μπρος ο Φρανσίσκο, η Ζάλγκιρις «πάτησε» την Μπαρτσελόνα!

Επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στην «Beogradska Arena» πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Βελιγραδίου

Στην «Arena 888» ο Σφαιρόπουλος, παρακολουθεί από κοντά το Χάποελ-Παναθηναϊκός

Ο… χαλασμός στη Σόφια τη στιγμή της εισόδου του Παναθηναϊκού με 6.000 «πράσινους» οπαδούς!