Έβαλε φρένο στα όνειρα της Βουλιαγμένης για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League η Μαρσέιγ.

Οι Γάλλοι έφυγαν με το διπλό από τη Βάρη (9-12) και έστειλαν την ομάδα των νοτίων προαστίων στο Euro Cup, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και προηγήθηκε με 4-3 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, με τους Μασσαλούς να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο, το τέλος του οποίου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (7-7).

Ωστόσο, στο τρίτο οκτάλεπτο, η ελληνική ομάδα έπαθε... επιθετικό μπλακ άουτ, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν αρχικά στο 10-7 και εντέλει να καταφέρνουν να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη, επικρατώντας 12-9, μιας και διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα που απέκτησαν.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-4, 0-2, 2-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 3, Παπασιφάκης 1, Σαπουνάκης, Καστρινάκης 1, Χατζής, Κουρουβάνης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λάζοβιτς, Ανιάλ, Κρουσιλά 1, Σπάιτς, Πρλαϊνοβιτς 1, Βερνού 4, Βελοτό 1, Μπουέ, Μανχέρτζ 3, Μποντέγκας 1, Βουκίσεβιτς 1, Βανπεπερστραέτ, Χοβανισιάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube