Κατάθεση ψυχής κόντρα στην πανίσχυρη Μπαρτσελονέτα έκανε στο Παπαστράτειο η εντυπωσιακή Βουλιαγμένη, όμως οι Ισπανοί ήταν αυτοί που πήραν το «διπλό» (7-11) και έκαναν το 2/2 στον Α' όμιλο του Champions League.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα των Νοτίων Προαστείων έμεινε στον ένα βαθμό και ψάχνει την πρώτη της νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι συγκατοικούν στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό.

Με όπλο την άμυνά του ο ΝΟΒ κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν σχεδόν σε όλο το πρώτο οκτάλεπτο την Μπαρτσελονέτα, ενώ βρήκε γκολ στην επίθεση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπασηφάκη. Ο Παβιγιάρ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο το ματς άνοιξε, όμως ο ΝΟΒ παρέμενε ανταγωνιστικός. Καλογερόπουλος και Τρούλος απάντησαν στα γκολ των Περόνε και Φαμέρα πριν ο Λαρούμπε στον παραπάνω διαμορφώσει το τελικό 4-3 υπέρ της Μπαρτσελονέτα.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, όμως, η Μπαρτσελόνετα κατάφερε να ξεφύγει και να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι και το τελικό 11-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 2-4, 2-3.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος (10/21 αποκρούσεις, 47,6%), Χαλυβόπουλος 0/1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1/6, Τρούλος 2/4, Νικολαΐδης 0/1, Παπασηφάκης 1/2, Γούντχεντ 1/1, Αλαφραγκής 0/2, Καπότσης 2/2, Κουρούβανης, Φάρμερ 0/1, Ανδρεάδης.

Μπαρτσελονέτα (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς, Μουνάριθ, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 1, Παβιγάρντ 2, Πάουλ, Ταχούλ, Περόνε 3, Μπιέλ 2, Μπούστος 2, Πόρτερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube