Απόλυτα προσηλωμένη στη συμμετοχή της στο Final-8 του Champions League που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι είναι πλέον η Βουλιαγμένη, που αποχαιρέτησε με ήττα τη φάση των ομίλων. Ο ΝΟΒ ηττήθηκε 10-9 από τη Ραντνίτσκι στον Λαιμό σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και στρέφει την προσοχή της στο ερχόμενο ματς με την Μπρέσια για τα προημιτελικά.

Η ελληνική ομάδα κράτησε το προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως στο δεύτερο η Ραντνίτσκι ισοφάρισε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 4-4.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ στις αρχές της τρίτης περιόδου (4-5), όμως ο ΝΟΒ ισοφάρισε γρήγορα και ολοκλήρωσε την τρίτη περίοδο έχοντας ξανά τα ηνία του σκορ (8-7).

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως, η Ραντνίτσκι κυριάρχησε ξέφυγε με 10-8, τρία λεπτά πριν το φινάλε, ενώ ο Κουρούβανης διαμόρφωσε το τελικό 10-9.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-3, 1-3

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Αλμύρας, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 2, Γιάνκοβιτς, Τσουκ, Γκαβρίλοβιτς 3, Πάνιτς, Άντιτς, Πλιέβαντσιτς, Κόγιτς 3, Λούκιτς 2, Ποζνάνοβιτς, Τοντορόβσκι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube