Την στήριξη των ΑΝΕΛ στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την διόρθωση ταυτότητας φύλου επιβεβαίωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκαλώντας το δηλητηριώδες σχόλιο της βουλευτή της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη.

Η εισήγηση του κ. Παπαχριστόπουλου προκάλεσε τα αιχμηρά σχόλια βουλευτών της ΝΔ ενώ η κυρία Βούλτεψη το προχώρησε ακόμα ένα βήμα λέγοντας «ο κ. Καμμένος θα αλλάξει και το φύλο προκειμένου να μείνει στην εξουσία».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος, ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ, επισήμανε πως «εμείς ως ΑΝΕΛ ψηφίζουμε επί της αρχής το νομοσχέδιο» για να σπεύσει ωστόσο να υπογραμμίσει: «Να ξεκαθαρίσουμε όμως δύο πράγματα. Αυτά που θα πω είναι άποψη των ΑΝΕΛ και προσωπική μου και δεν μου την επέβαλλε κανείς. Είμαστε κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Επίσης, λέμε όχι στην δεύτερη αλλαγή φύλου γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει υιοθεσία. Ξέρω ότι αυτά είναι ζητήματα που θα μας απασχολήσουν σε άλλη συνεδρίαση, όταν θα συζητήσουμε τα άρθρα, όμως εμείς ως ΑΝΕΛ θέλουμε να τα επισημάνουμε λέγοντας ότι επί της αρχής ψηφίζουμε θετικά».

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς άμαχους από ένα χωριό στο Σούμι - Αγνοείται η τύχη τους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος στο Ιράν ο αρχηγός IDF

«Θα φας πολύ ξύλο, μπρο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά: Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο για τα δώρα των εορτών - Δείτε βίντεο

Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα - Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπεύθυνη καταστήματος

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα, ανοίγουν τα διόδια για τις γιορτές - Νέα σύσκεψη σήμερα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε δύο άτομα για ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ - Έχουν συλληφθεί στο παρελθόν 19 φορές

Σκύρος: Μπλακ αουτ σε δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα - Πλέει ακυβέρνητο