Τη δίψα όλων στην ΑΕΚ για να την επαναφέρουν στη φυσική της θέση, στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας μεταφέρει ο Ηλίας Βούρας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε φέτος. Δύο μήνες προπονήσεις, φιλικά, δεν πιστεύω ότι έχει συμβεί καμία άλλη χρονιά αυτό το πράγμα, αν και η Football League κάθε χρόνο έχει τις ιδιαιτερότητες της», αναφέρει –αρχικά- ο τερματοφύλακας της Ένωσης για την ανταπόκριση των οπαδών στα μέχρι τώρα παιχνίδι της ομάδας.

«Αναμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος, έχουμε δίψα για τη διάκριση, δίψα για να πάρουμε το πρωτάθλημα και για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που είναι η φυσική της θέση στη SuperLeague. Στην κορυφή της Super League» ανέφερε ο Βούρας και κατέληξε:

«Θέλουμε να γράψουμε κι εμείς το όνομα μας στις σελίδες της νέας εποχής της ΑΕΚ και να βάλουμε κι εμείς περισσότερα τρόπαια σε αυτή σε αυτά που έχουμε ακριβώς πίσω μας, γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρέπει όλη η αίθουσα (των Σπάτων) να είναι γεμάτη από τρόπαια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανζουρλισμός στη φιέστα της Καλαμάτας για την άνοδο - Σήκωσε την κούπα και ανακοίνωσε πριμ 200.000 ευρώ ο Πρασσάς!

Πήρε… εξάποντο το Αιγάλεω, στο +4 Athens Kallithea και Ελλάς Σύρου - Πάρτι ανόδου με νίκη για την Καλαμάτα!

Το 1-0 της Καλαμάτας και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ματς - φιέστα

Στην Καλαμάτα Σαμαράς, Καρυπίδης και Χαρίτσης για τη φιέστα ανόδου

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

TAGS: A.E.K.