Θανατηφόρο τροχαίο στο 2ο χλμ Αμφίκλειας - Τιθορέας, συνέβη την Κυριακή το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητο της οικογένειας έπεσε σε χείμαρρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ακριβώς πάνω σε μια γέφυρα. Το αυτοκίνητο που είχε μαζί του και τρέιλερ με ένα σκύλο, έπεσε στο κενό και έσκασε με τον ουρανό πάνω στα βράχια στην άκρη του χειμάρρου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Αμφίκλειας, το κλιμάκιο της Πολυδρόσου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Μέσα σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, υπό βροχή, ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού της τριμελούς οικογένειας.

Μετά από αρκετή ώρα οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον οδηγό και σοβαρά τραυματισμένες τις δυο γυναίκες, μάνα και κόρη, οι οποίες αρχικά διακομίστηκαν στο Κ.Υ. Αμφίκλειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το Λαμπραντόρ της οικογένειας, που ήταν στο τρέιλερ, δεν τραυματίστηκε και το παρέλαβαν συγγενείς ή φίλοι της οικογένειας που σύμφωνα με πληροφορίες ει ναι από Αθήνα.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62

Οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Δυτικής Ελλάδας - Τι αλλάζει από σήμερα

Τραγωδία στην Ελβετία: «Περίπου 40» οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά, σύμφωνα με το ιταλικό ΥΠΕΞ

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς

Ριφιφί στον Κολωνό για... 500 ευρώ

Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ουκρανικό πλήγμα με drone στη Χερσώνα