Στη σκιά της κόντρας του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά, που οδήγησε στην παραίτηση του δεύτερου, για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων, ο Νίκος Βούτσης έκανε έκτακτη ενημέρωση για το ζήτημα.

«Κατά τη γνώση μου κανένα άλλο υπουργείο δεν έχει μυστικά κονδύλια πλην του υπουργείου Εξωτερικών», είπε ο πρόεδρος της Βουλής στους δημοσιογράφους. Κατά τον τελευταίο χρόνο είχαν γίνει 6 ενημερώσεις από το ΥΠΕΞ, στην επιτροπή της Βουλής για τα μυστικά κονδύλια και εκκρεμεί ακόμη μία, για την οποία έκανε αίτημα ο κ. Κοτζιάς στις 15 Οκτωβρίου, πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

«Ολοι οι αντιπρόεδροι της Βουλής είχαν γνώση και κατά συνέπεια όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων, καθώς εκτιμώ ότι τους ενημέρωσαν», τόνισε ακόμη ο πρόεδρος της Βουλής.

Οσο για τις πληροφορίες ότι ο κ. Κοτζιάς ετοιμάζει πρόταση νόμου για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων, ανέφερε: «Αν υπάρξει αντικείμενο, τη νομοθετική πρωτοβουλία θα την αναλάβει η κυβέρνηση» και επανέλαβε ότι από όσο γνωρίζει κανένα άλλο υπουργείο δεν έχει μυστικά κονδύλια.

Τέλος, ο κ. Βούτσης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης ή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. «Ισα ίσα, θα είναι πιο σταθερή από εδώ και πέρα», πρόσθεσε.


Πηγή: Iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το Πάσχα: Η σκέψη μας, στους αδύναμους και στους ένστολους

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα από διερχόμενο όχημα

Κέρκυρα: Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τα παραδοσιακά έθιμα ο Στέφανος Κασσελάκης

Πέθανε η γνωστή ηθοποιός, Άννα Παναγιωτοπούλου

Στην πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας της Τήνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οικογενειακή τραγωδία το Μεγάλο Σάββατο στη Σάμο: 49χρονη με ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε τον πατέρα της

Συμβουλές από τον ΕΦΕΤ για το πασχαλινό τραπέζι: Τι θα πρέπει να προσέξουμε

Πάσχα στα Μετέωρα: Εκδηλώσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής

Πάσχα 2024: Μέχρι τι ώρα θα είναι σήμερα ανοικτά τα καταστήματα

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα πλοία, ΚΤΕΛ, αεροπλάνα - Πάνω από 420.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια στις εθνικές οδούς