Ραντεβού με τους φίλους του Πανιωνίου στην Α1 έδωσε ο Χρήστος Βουζουνεράκης.

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του «ιστορικού» μιλώντας στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως στόχος της ομάδας την φετινή σεζόν είναι να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία και να μην ξανακάνει τα λάθη του παρελθόντος.

Παράλληλα πρόσθεσε πως το μπάτζετ του συλλόγου πρέπει να γίνει βιώσιμο και πως στόχος της διοίκησης είναι να δοθεί προτεραιότητα σε νεαρά ελληνόπουλα του ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Σταύρο Χονδροθύμιο και Τόλη Κοτζιά:


Για την αδειοδότηση του Πανιωνίου:
«Το αποτέλεσμα είχε κριθεί στο γήπεδο. Το δύσκολο ήταν να πετύχουμε και επίσημα την αδειοδότηση. Αυτό ήταν και το μεγάλο αγκάθι μετά την εγκατάλειψη του κ. Βαρουξάκη που ελπίζαμε ότι θα ήταν μαζί μας και δεν θα είχαμε προβλήματα. Βέβαια αυτό βοήθησε στο να συσπειρωθούμε όλοι οι Πανιώνιοι και τελικά να τα καταφέρουμε».


Για τους στόχους του Πανιωνίου τη φετινή σεζόν:
«Στόχος μας είναι η σωτηρία. Έτσι όπως φτιάχτηκε η ομάδα τελευταία στιγμή στόχος θα είναι η σωτηρία. Πανιώνιος είμαστε, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να σωθούμε και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ. Θέλουμε να βάλουμε νέα ελληνόπουλα μέσα και να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο κόσμος που μας συμπαραστάθηκε στην Α2 να μας στηρίξει και φέτος. Είναι πολύτιμο χαρτί για τον Πανιώνιο και θα φανεί και φέτος. Ραντεβού στην Α1».

Για τα χρήματα που έχει μαζέψει η ομάδα από τον κόσμο:
«Ο κόσμος κατάφερε να προσφέρει 100 χιλιάδες ευρώ και τα υπόλοιπα τα έβαλε ο κ. Αλευρογιάννης».

Για το αν είναι βιώσιμο το μπάτζετ της ομάδας:
«Το μπάτζετ πρέπει να γίνει βιώσιμο και πλέον στρεφόμαστε στις χορηγίες. Στα ποσά που θα πάρουμε από τον ΕΣΑΚΕ και τα τηλεοπτικά. Πρέπει να μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος και να στηριχτούμε σε δικά μας παιδιά».

Για το θέμα με τον Ζορόφσκι και την απαγόρευση μεταγραφών που υπήρχε:
«Το θέμα με τον Ζορόφσκι το έχουμε λύσει. Τα έχουμε βρει και από εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές»

Για το αν θα υπάρξουν περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις:
«Το ρόστερ έχει κλείσει. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους Έλληνες. Κάποιοι παίκτες δεν μας πίστεψαν στην αρχή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube