Μία ακόμα επιστροφή παικτών που πρόσφεραν πολλά και είναι πλέον αντίπαλοι και μάλιστα διπλή, έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός τη προσεχή Πέμπτη (29/12) στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα και Πέρο Άντιτς, που θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τους «ερυθρόλευκους», έπειτα από την αποχώρησή τους το 2015 και το 2013 αντίστοιχα.

Η ΚΑΕ, όπως έχει κάνει στο παρελθόν με τους Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιώργο Μπαρτζώκα, Βαγγέλη Αγγέλου, Κάιλ Χάινς, Στράτο Περπέρογλου, Τζόι Ντόρσεϊ, Κώστα Παπανικολάου (όταν αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα), θα πράξει και τώρα με τους δύο παίκτες της τουρκικής ομάδας. Οι δύο τους, συμμετείχαν στην κατάκτηση και των δύο ευρωπαϊκών τίτλων, αλλά και αρκετών εγχώριων τίτλων.

Και αν με τον Σκοπιανό φόργουορντ οι σχέσεις δεν χάλασαν ποτέ (πολλάκις έρχεται στο ΣΕΦ και συμμετείχε και στο γλέντι της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 2015), αυτές με τον διεθνή γκαρντ ήταν αρκετά «παγωμένες» για τον τρόπο που επέλεξε να χειριστεί την απόφασή του να αποχωρήσει για την Φενέρμπαχτσε. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεχνούν όσους πρόσφεραν και τους αποδίδουν και τις κατάλληλες τιμές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ντιλέινι πήρε το μέρος του Μπαρτζώκα για το συμβάν στην Μπολόνια

Τα σάρωσε όλα: Ο Μπράιαντ πήρε και το 2ο MVP της διαβολοβδομάδας

Άμυνα από ατσάλι και πληθωρική επίθεση: Τα highlights από το πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Σε ευχαριστούμε που μας θύμησες πώς είναι να είμαστε ανίκητοι»

Συγχαρητήρια για το 3Χ3 και αμέσως επιστροφή στη δουλειά: Η ομιλία Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Έβγαλε... ειδήσεις ο Καλαϊτζάκης: «Ο Σλούκας θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, σε καλό στάδιο ο Φαλ»

Μπατίστ: «Θέλουμε να νιώθουν όλοι οι παίκτες σημαντικοί - Με κρατάει νέο να δουλεύω με αυτά τα παιδιά, είναι ευλογία»

Ομπράντοβιτς: «Παράδειγμα για όλους ο Χέιζ Ντέιβις - Δεν θα πιέσουμε κανέναν παίκτη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι

Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens: «Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός – Σαν να μην έλειψε ο Χέιζ Ντέιβις»