Το πόσο… τρελαμένος είναι που αγωνίζεται στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε εκ νέου ο Όγκνιεν Βράνιες. Σε απόσπασμα που δημοσιεύτηκε από το προσεχές match programme κόντρα στην ΑΕΛ, ο Βόσνιος αμυντικός υποστήριξε πως θα συνεχίσει να τα κάνει τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να δίνει χαρά στους οπαδούς της Ένωσης, τους «πιο φανατικούς υποστηρικτές στην Ελλάδα».

«Μα, έτσι είναι! Όπως στη ζωή δεν υπάρχει αύριο και ζεις την κάθε στιγμή, έτσι και στο γήπεδο! Μπαίνεις και τα δίνεις όλα και ζεις το κάθε παιχνίδι σαν να μην υπάρχει επόμενο! Αυτή είναι η φιλοσοφία μου», απαντάει ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός στην παρατήρηση ότι... «έχει ήδη κερδίσει τους φιλάθλους της ομάδας με τις εμφανίσεις του, αλλά και με το πάθος του».

«Είχα ακούσει πολλά για τους οπαδούς της ΑΕΚ, πριν έρθω εδώ. Είχα μάθει ότι είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές στην Ελλάδα, ότι λατρεύουν την ομάδα τους, ότι είναι πολύ κοντά με πάθος και αγάπη. Και το διαπίστωσα από κοντά! Για αυτόν τον κόσμο θέλω να δίνω τα πάντα, να βλέπει ότι προσφέρω όσα έχω μέσα μου, ό,τι περισσότερο μπορώ να δώσω» δηλώνει ακόμα ο Βόσνιος αμυντικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.