Στη σημασία που είχε η απώλεια του Νεϊμάρ στο νικηφόρο ματς με σκορ 1-0 απέναντι στην Ελβετία, στάθηκε ο αρχηγός της Βραζιλίας, Τιάγκο Σίλβα.

Ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός της «σελεσάο» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι χαρούμενοι για την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τη σημερινή μας απόδοση, ακόμα κι αν αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Ήταν ένα κλειστό, δύσκολο ματς. Αλλά είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το πιο σημαντικό είναι η απόδοση, το αποτέλεσμα. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Ο Νεϊμάρ θα λείψει αρκετά από την ομάδα. Είναι βασικός παίκτης όπου αγωνίζεται. Νιώσαμε την έλλειψή του σήμερα, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη να έχει αποτελέσματα και θα δώσει στον Νεϊμάρ την ευκαιρία να επιστρέψει»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους