Κίνδυνος να χάσει το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βόρειας Αμερικής με τη φανέλα της Βραζιλίας για τον Ραφίνα. Ο διεθνής μεσοπεπιθετικός της Μπαρτσελόνα χάνει σίγουρα το ματς της «σελεσάο» την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη Σκωτία για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης κι υπάρχει αναμονή για τα νοκ άουτ.
Ο 29χρονος άσος, μια μέρα μετά τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στο ματς με την Αϊτή τη δεύτερη αγωνιστική του γκρουπ την περασμένη Παρασκευή, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν τη μυϊκή ρήξη που έχει υποστεί στον δεξιό μηρό.
«Ο παίκτης θα ακολουθήσει ένα πρωτόκολλο εντατικής θεραπείας υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, με στόχο την ανάρρωση και την επιστροφή στη δράση το συντομότερο δυνατόν», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.