Ένας κρατούμενος σε φυλακή του Ρίο ντε Τζανέιρο μεταμφιέστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο σε γυναίκα επιχειρώντας να δραπετεύσει, σε μια σουρεαλιστική πράξη θάρρους, με στόχο την ελευθερία, χωρίς αίσιο, ωστόσο, τέλος αφού τον κατάλαβαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο Κλαουβίνο ντα Σίλβα, ένας έμπορος ναρκωτικών από την πόλη Άνγκρα ντος Ρέις, συνελήφθη από τους φύλακες στο σωφρονιστικό κατάστημα της Μπανγκού στην πολιτεία του Ρίο το Σάββατο, ενώ προσπαθούσε να βγει από την κεντρική πόρτα των φυλακών μετά το πέρας του επισκεπτηρίου. Σύμφωνα με τις σωφρονιστικές αρχές, το σχέδιό του ήταν να αφήσει στη θέση του την κόρη του, μέσα στη φυλακή.

Σε ένα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, διακρίνεται να φοράει μια περίεργη πλαστική μάσκα, μια μακριά μελαχρινή περούκα, γυαλιά και γυναικεία ρούχα, μεταξύ άλλων στηθόδεσμο. Καθώς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον αναγκάζουν να απαλλαγεί από τη μεταμφίεσή του, εκείνος τελικά αποκαλύπτεται, έχοντας σκυθρωπή έκφραση στο πρόσωπό του.

Η κόρη του και άλλοι επτά άνθρωποι συνελήφθησαν με την υποψία ότι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να δραπετεύσει.

Στο μεταξύ, ο Σίλβα, μεταφέρθηκε στις φυλακές Λαέρσιο ντα Κόστα Πελεγκρίνο, όπου θα του επιβληθεί η τιμωρία του.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη