Ένα φοβερό σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου στην Βραζιλία. Στο ματς της Ναούτικο απέναντι στην Ρετρό, ένας αστυνομικός σκύλος ξέφυγε από την επιτήρηση και όρμισε στον αγωνιστικό χώρο, τρέχοντας μέσα σε αυτόν.

Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την… μπούκα του στο γήπεδο, άρπαξε και την μπάλα στο στόμα του θέλοντας να παίξει, με αποτέλεσμα να την σκάσει.

Τελικά, οι άνθρωποι της αστυνομίας κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο με το ματς να συνεχίζεται.






ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο πιο περίεργος τρόπος εκτέλεσης βολών που θα δεις ποτέ έγινε στο κολεγιακό μπάσκετ Γυναικών των ΗΠΑ!

Απίθανη φάση στο Μεξικό: Παίκτης πήγε να σκοράρει με το χέρι και γκολκίπερ απέκρουσε με τον πισινό

Έπος: Παίκτης της Μοντερέι πήγε να εκτελέσει κόρνερ και κλώτσησε τον βοηθό διαιτητή

Σάλος με ανάρτηση της συντρόφου του Τεό Ερναντέζ για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία

Κατάλληλο για... πόλο: Διαιτητής σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ισπανία δοκίμασε αναπήδηση μπάλας σε «λίμνη»

Ακόμα παίρνει φόρα: Τζαμαϊκανός έκανε 27 βήματα πριν εκτελέσει πέναλτι και τα... έκανε μαντάρα!

Ο Βαλντεράμα άλλαξε! Κουρεύτηκε η πιο γνωστή… αφάνα των γηπέδων

Ballon d’Or Heist: Η Χρυσή Μπάλα εξαφανίζεται και αρχίζει το απόλυτο κυνηγητό

Τροχαίο με... αγέλη αγριογούρουνων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Τρικάλων

Σίντνεϊ Σουίνι: Βγάζει τον στηθόδεσμο και βάζει… στοίχημα – Η νέα διαφήμιση μετά τον σάλο