Νέο σοκ για τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά τον Γκαμπριέλ Ζεσούς και ο Άλεξ Τέλες αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης λόγω τραυματισμού.

Όπως και ο Ζεσούς έτσι και ο Τέλες, αποκόμισαν προβλήματα στο ματς με το Καμερούν για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, τα οποία εν τέλει αποδείχτηκαν αρκετά πιο σοβαρά απ’ ότι φαινόταν αρχικά πως ήταν. Αμφότεροι ήταν... ρεζέρβες και όχι οι πρώτες επιλογές του Τίτε, ωστόσο όλοι έχουν τον δικό τους ρόλο στο ροτέισον και το βάθος στο ρόστερ μειώνεται.

Η Βραζιλία μετράει απώλειες, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η κατάσταση του τραυματισμού του Νεϊμάρ και αν θα προλάβει το παιχνίδι με τη Νότια Κορέα για τη φάση των «!6» του Μουντιάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»