Απρόοπτο για τη Βραζιλία και μάλιστα… μεγάλο, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς βγήκε… νοκ άουτ από το υπόλοιπο Μουντιάλ!

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Άρσεναλ συνεχίζει να έχει έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται από τον Τίτε για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ζεσούς είχε μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον ρόλο του αναπληρωματικού σέντερ φορ στη «σελεσάο», όντας πίσω από τον Ριτσάρλισον στην ιεραρχία.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, η απουσία του δημιουργεί έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» στον ομοσπονδιακό εκλέκτορα και του αφαιρεί μια επιπλέον λύση.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Νειμάρ, που φαίνεται μάλιστα ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι στο 100% για το ματς με τη Νότια Κορέα. Παράλληλα, ενοχλήσεις έχει και ο Άλεξ Σάντρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους