Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει τις εντατικές επαφές επί ελληνικού εδάφους προκειμένου να μάθει ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να είναι πανέτοιμος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προτεραιότητα τη βραζιλιάνικη αγορά για την ενίσχυση της ομάδας και ήδη ψάχνεται εκεί για προσθήκες. Στη μέχρι τώρα διαδρομή του, ο 48χρονος προπονητής έχει στηριχτεί πολύ σε Βραζιλιάνους δείχνοντας πως του ταιριάζουν και ξέρει πώς να τους αξιοποιήσει.

Και παρότι η προσαρμογή ενός Βραζιλιάνου στην Πορτογαλία είναι πιο εύκολη (λόγω γλώσσας) και αρκετοί εξ αυτών παίζουν ως γηγενείς στο πρωτάθλημα της ιβηρικής, ο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει της βραζιλιάνικες πινελιές του και στον Ολυμπιακό. Ήδη λέγεται πως εξετάζει τέτοιες περιπτώσεις παικτών, τόσο από την Πορτογαλία, όσο και από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ή ακόμη και από την ίδια τη Βραζιλία. Πάντως είναι ακόμη νωρίς να γίνει λόγος για συγκεκριμένους στόχους, πόσω μάλλον για επαφές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχουν υποχρέωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το πρωτάθλημα και για αυτό...»

Τσακίρης: «Ψάχνει για βασική επιλογή στο 6 η ΑΕΚ - Η ιδιαιτερότητα για τον στόπερ»

Πανσερραϊκός: Συνέντευξη Τύπου του Καζία τη Δευτέρα - Τα θέματα που θα τεθούν

Ισέκα: «Ανυπομονώ για το Σούπερ Καπ - Η σύζυγός μου έκλαιγε όταν έφυγα από τον ΟΦΗ»

Δεσύλλας: «Οι λεπτομέρειες για τον Βοτανικό - Έτσι θα είναι εσωτερικά το γήπεδο»

Μάνατζερ Λιβάκοβιτς: «Fake news τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού»

Οζντόεφ: «Μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό εξελίσσεσαι - Πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα από το ρωσικό»

Ντεσπόντοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω»

Φρίντεκ: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο - Όλα ανοιχτά με το μέλλον μου στον Άρη»

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντράντε και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις