Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, καθώς θα συζητηθούν μία σειρά από κρίσιμα και σημαντικά θέματα.

Πρώτα από όλα εκείνο που θα τεθεί επί τάπητος είναι η επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ θα γίνει κουβέντα και για την αγωνιστική από την ομάδα αυτή θα γίνει.

Η ΕΠΟ είχε λάβει την απόφαση για επ' αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων της χώρας, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί να συνεχιστεί και έχει αντίκτυπο στην απόδοση των Ευρωπαίων εκπροσώπων μας (Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης).

Όσον αφορά τώρα ποιοι αγώνες θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακό, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως θα γίνει απευθείας η 12η αγωνιστική και η 11η θα μετατεθεί. Ίσως, μάλιστα, να τοποθετηθεί και δεύτερη εμβόλιμη (μετά την 6η αγωνιστική) μέσα στον Δεκέμβριο με τη διεξαγωγή μιας... «boxing day» (27,28 και 29 Δεκεμβρίου).

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο σημαντικό θέμα στην ατζέντα είναι η εκλογή νέου προέδρου και αντιπροέδρου στη διοργανώτρια αρχή, ύστερα από τις παραιτήσεων των Αγραφιώτη και Σωπήλη, αντίστοιχα. Για τη θέση του προέδρου μεγάλο φαβορί προβάλλει ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τις διοικήσεις των συλλόγων της Λίγκας.

Αυτή τη στιγμή είναι σίγουρο ότι δεν θα τον ψηφίσουν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η Skoda Ξάνθη και η Νίκη Βόλου. Άγνωστο παραμένει ποιος θα θέσει υποψηφιότητα για αναπληρωτής και αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Τέλος, στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας θα γίνει κουβέντα και για το θέμα των προσφυγών των ΟΦΗ και Πανιωνίου στα πολιτικά δικαστήρια, με τη SportDay να υποστηρίζει ότι θα τους δοθεί τελεσίγραφο, με βάση κανονιστικό κομμάτι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!